آیا استاندار گیلان در حوزه پسماند به دنبال معجزه است؟
آیا استاندار گیلان در حوزه پسماند به دنبال معجزه است؟
تا وقتی که راهکاری در کار نباشد. برنامه عملی وجود نداشته باشد، میلیاردها تومان پول هم اگر در اختیار مدیران قرار بگیرد، نتیجه ملموسی برای مردم نخواهد داشت.

استاندار گیلان روز گذشته با بیان اینکه اقدامات صورت گرفته در حوزه پسماند زیبنده مردم گیلان نیست، بر لزوم تغییر جدی در وضعیت کنونی به قید فوریت تأکید کرد و گفت: برخی از شهرداران و اعضا شوراهای اسلامی شهر برای حل معضل پسماند به دنبال معجزه هستند.

اسدالله عباسی با انتقاد از عملکرد برخی از مسئولان در خصوص ساماندهی وضعیت پسماند در شهرستان‌های گیلان، گفت: برخی از مسئولان ساماندهی پسماند شهر خود را رها کردند که باید به مردم و استانداری پاسخگو باشند. به نظر می آید برخی از شهرداران و اعضا شوراهای اسلامی شهرها برای حل معضل پسماند به دنبال معجزه هستند.

عباسی با انتقاد از ناکارآمدی و ضعف اعضای شورای اسلامی شهر رشت، گفت: رشت طی چندین سال، درگیر بازی‌های سیاسی اعضای شورای اسلامی شهر شده و مشخص نیست مردم تا چه زمانی باید تاوان ناکارآمدی و ضعف این افراد را بپردازند.

استاندار گیلان با تذکر به فرماندار رشت در خصوص رسیدگی به وضعیت پسماند شهر رشت تصریح کرد: چطور فرماندار رشت بر روند بررسی صلاحیت شهردار نظارت دارد ولی بر ساماندهی پسماند هیچ گونه توجه‌ای ندارد، لذا شخصا وضعیت پسماند رشت را پیگیری خواهم کرد زیرا رئیس جمهور از وزیر کشور و وزیر از بنده و مردم از مسؤولان انتظار دارند.

وی در پایان، معاون عمرانی استانداری را موظف کرد تا ظرف دو روز آینده، آخرین وضعیت پسماند را به وی گزارش دهد.

آیا شخص استاندار گیلان نیز به دنبال معجزه است؟

اگرچه انتقادات استاندار گیلان نسبت به عملکرد شوراها و مدیریت شهری در حوزه پسماند صحیح است اما این سوال نیز حائز اهمیت است که مرجع بررسی عملکرد فرمانداران، شهرداران و…در حوزه پسماند آیا دستگاهی جز استانداری است؟ ماه ها از سفر رئیس جمهوری به گیلان و وعده ایشان در رابطه با تالاب انزلی و احیای رودخانه های رشت گذشته و مشخص نیست جز برگزاری جلسات و اخذ اعتبارات و هزینه کردن بی ثمر آنها، چه کار مفید دیگری شده است؟ آیا در حوزه پسماند معاونت عمرانی استانداری گیلان به وظایف نظارتی و اجرایی خود عمل کرده است؟ نقش تقصیر شخص مسعود کاظمی که در دوره ای مدیرکل امور شهری بوده و توسط آقای عباسی به معاونت عمرانی رسیده در وضع کنونی چه میزان بوده است؟

داد و فریاد کردن، تشر زدن و تذکر دادن، تعیین ضرب الاجل، “حرف زدن و حرف زدن” راحت ترین کار ممکن است. اما تا وقتی که راهکاری در کار نباشد. برنامه عملی وجود نداشته باشد، میلیاردها تومان پول هم اگر در اختیار مدیران قرار بگیرد، نتیجه ملموسی برای مردم نخواهد داشت.

آقای استاندار! معاونت عمرانی استانداری گیلان، قادر است ظرف ۴۸ ساعت چه گزارشی ارائه بدهد؟ آقای استاندار درست می گوید نباید منتظر معجزه باشیم اما به نظر می رسد عصبانیت آقای عباسی فشار رو به جلوست چراکه وقتی برنامه ای نداشته باشیم به روزمرگی می افتیم و آفت روزمرگی نیز همین وضع فعلی است.