به نقل از مجله خبری تپور؛ هجدهم اردیبهشت ماه امسال پس از عزل دفعی عیسی فرهادی از مدیریت منطقه آزاد انزلی، اکبر نیازی مدیر حقوقی و عضو موظف هیأت مدیره سازمان منطقه آزاد انزلی بر صندلی سرپرستی مدیرعاملی این سازمان تکیه زد.
از همان روزهای ابتدایی تغییر آنی مدیرعاملی سازمان منطقه آزاد انزلی گزینههای مختل و بعضاً عجیبی بر سر زبانها افتاد که باتوجه به عملکرد ضعیف آنها در سابقه خدمتیشان عملاً قابل پذیرش برای مردم نبود.
ازجمله این اسامی میتوان از مسعود کاظمی معاون عمرانی استانداری گیلان یاد کرد که این روزها با توجه به افزایش انتقادات از حوزه عملکردی کاظمی و قائله بپا شده در تالش (اینجا بخوانید) و همچنین انتقادات اصحاب رسانه از عملکرد معاون مورد حمایت تام استاندار گیلان، عزیمت وی از استانداری گیلان نزدیکتر از همیشه باشد. نام مسعود کاظمی باز هم برای تصدی جایگاه مدیرعاملی منطقه آزاد انزلی به گوش میرسد.
گزینه عجیب دیگری که اتفاقاً در سال منتهی به انتخابات مجلس شورای اسلامی، حمایت ۲ تن از اعضای مجمع گیلان را به همراه دارد مهدی صفاتی فرماندار فعلی شهرستان صومعهسراست که باتوجه به فقدان رزومه قوی در حوزه اقتصادی میتواند به عنوان گزینهای عحیب دیگری از آن یاد کرد.
عباس اهرابی مدیرکل فعلی کمیته امداد امام خمینی (ره۹ که سابقه مدیرکلی در استان خراسان شمالی را در کارنامه خود دارد، دیگر گزینهای است که نام وی برای تصدی جایگاه مدیرعاملی سازمان منطقه ازاد انزلی به چشم میخورد.
البته ناگفته نماند باتوجه به گذشته ۹۰ روز از سرپرستی اکبر نیازی در قامت سرپرست مدیرعاملی سازمان منطقه آزاد انزلی و ناظر به تجربه حضور مستمر و البته به دور از وابستگی وی به جریانهای خاص سیاسی و حواشی مرسوم و آسیبزای حوزه مدیریتی در گیلان، نام خود اکبر نیازی نیز به عنوان گزینهای محتمل به چشم میخورد.
باتوجه به بررسی گزینههای اعلامی و وزن و سابقه خدمتی هریک از این افراد و همچنین سیل ورود افراد منتسب به جریانهای سیاسی احتمالی در صورت تغییر مدیرعاملی، باید وزارت اقتصاد و دارایی ثبات در منطقه آزاد انزلی را به عنوان یک پیشفرض در تصمیمگیری درنظر داشته باشد چرا که حوزه زخم خورده اقتصاد گیلان دیگر توان آزمون و خطا و ورود برخی چهرههای منتسب به کاندیداهای احتمالی مجلس شورای اسلامی را ندارد.